< Tilbage

Spændende hoppeføl på DWB World Cup Følauktion18-10-2018 - 19:06

Hvad entet du søger en ny sportshest eller en nye avlshoppe, så er der masser af spændende hoppeføl til salg på Dansk Varmblods World Cup Følauktion

I en fremragende kollektion af 11 dressurføl og 9 springføl af særdeles høj kvalitet, som kommer under hammeren i morgen fredag, finder man adskillige dressurbetonede hoppeføl, der kan tegne en lys fremtid i sport og avl.

Tiltagende mange hopper har stor succes i ridesporten, og mange af dem har sideløbende med eller efter deres sportskarriere vist sig som eminente avlshopper. Det kan være svært at få fat på de rigtig gode hoppeføl, men af og til viser de sig på Dansk Varmblods auktioner, og World Cup-følauktionen er faktisk ingen undtagelse. 

 

Det skimlede hoppeføl Lipas Glamour e. Franziskus/ Zardin Firfod/ Abanos er elegant, harmonisk, charmerende og meget velgående i alle tre gangarter. Hun er ud af Mikala Bagges velkendte G-stamme, hvor farven også stammer fra. Denne hoppestamme har givet et væld af succesfulde sportsheste i alle de olympiske discipliner samt medaljehopper af alle karat og kårede hingste som Blue Hors Fifty Cent, Fredensdals Fountain og Gagarin. Mormor Geisha er SRDH-hoppe, DSA-finalist og mormor til guldmedaljehoppen Gozzip. Oldemor Ginger er EBRDH, hingstemor og mor til internationalt succes dressurheste, mens tipoldemor er elitehoppen Guinea, der er mor til bl.a. tre medaljehopper, en S-militaryhest og en international S-militaryhest. Den internationale Grand Prix-hest Skovlunds Garmin G. er også ud af denne stamme.

 

A.B Formidable er et højtstillet, harmonisk og elegant dressurhoppeføl e. For Romance/ Blue Hors Don Romantic/ Blue Hors Soprano. Moderen Hexarin er ud af den særdeles stærke trakehnerstamme fra Stutteri Grønvang. Hoppeføllet har en rummelig og taktfast skridt og trav samt en velbalanceret bevægelse i galop, Yderligere præstationer på morsiden tæller bl.a. Heckla Grønvang, som er bronzemedaljehoppe og var udtaget til mellemrunden i 4-års championatet. I fjerde generation ligger Hera, som er elitehoppe og vinder af trakehnermaterialeprøven samt 4-års trakehnerchampionat. Hun vandt sin egnethedstest i DV og blev nr. 2 i Herning til unghestechampionatet med 10 i ridelighed og 9 i kapacitet. Hun er desuden mor til en guldmedaljehoppe samt to bronzemedaljehopper og en A-hest i dressur. Den ene af bronzehopperne vandt sin egnethedstest med 910 point 9,5 i skridt 9,5 i trav og 9 i galop. Hun er desuden MM til yderligere to bronzemedaljehopper og den kåret hingst JJ Zinfandel Grønvang, solgt på DV’s Elitefølauktion og Auktionen i Herning.

 

 

Dansk Varmblods direktør Casper Cassøe er auktionarius på auktionen, der afholdes fredag den 19. oktober 2018 kl. 17.00 ved World Cup-stævnet i MCM Messecenter Herning  i denne uge.

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem