Presse

Dansk Varmblods pressetjeneste

Thomas Bach Jensen
Thomas Bach Jensen

Velkommen til Dansk Varmblods presseside.

På denne side finder du relevant information omkring Dansk Varmblod og forbundets arrangementer til fri benyttelse af pressen.

Udover de seneste pressemeddelelser og pressebilleder finder du her på siden praktisk information om hoteller mv.

Har du fx problemer med at downloade pressebilleder og -meddelelser, er du velkommen til at kontakte presseansvarlig Thomas Bach Jensen, som gerne står til rådighed med relevante, supplerende oplysninger.

* * *

Pressechef
Thomas Bach Jensen

Tlf. 20 33 86 83

Pressetips

"I 2011 ligger Dansk Varmblod for fjerde år i træk som nr. 3 på WBFSH’s verdensrangliste over de mest succesfulde avlsforbund i produktionen af dressurheste.

Jan Pedersen har været formand for Dansk Varmblod siden 1994.Jan Pedersen har været formand for WBFSH (World Breeding Federation for Sport Horses) siden 1999."

Hestesektoren er af stor betydning for dansk samfundsøkonomi. Hver tiende hest skaber en arbejdsplads i en sektor, som skaber en omsætning for 24,77 mia. kr. på årsbasis og skaber 21.000 fuldtidsstillinger."

Af de mere end 20.000 stillinger skabes 51% af avl, opdræt og landbrug, altså hovedsageligt den grundlæggende produktion af hestene.
Ridesport skaber 22% af beskæftigelsen."

Det anslås på baggrund af vores viden om registrerede heste, import, eksport, afgang og tilgang til hestebestanden, at vi har ca. 200.000 heste i Danmark. Til produktionen af 200.000 heste lægges beslag på ca. 100.000 ha landbrugsjord, og den samlede omsætning, der genereres af hestesektoren er på 24,8 mia. kr. årligt.

HKH Prinsesse Benedikte har været protektor for Dansk Varmblod siden 1986. HKH Prinsesse Benedikte har været protektor for WBFSH (World Breeding Federation for Sport Horses) siden 1999.

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem